Wat is Ayurvedische cosmetica?

Wat is Ayurvedische cosmetica?

DELEN
 

De leer van Ayurveda is om zo gezond mogelijk te leven. Als een persoon gezond leeft, dus goed eet en veel rust neemt, is het lichaam in balans. Doordat het lichaam in balans is, is het geestelijke en lichamelijke vlak in balans en is de kans op ziekten kleiner.

Gezond leven is ook een kwestie van je huid in een gezonde toestand te houden. Dit kan met behulp van Ayurvedische cosmetica. Deze Ayurvedische costemica is zo ontwikkeld dat deze goed is voor zowel de binnenkant als de buitenkant van je huid. Hierdoor wordt je huid gezond en dat is goed voor de balans van je lichaam.

Het doel van Ayurvedische cosmetica is om de huid in een gezonde conditie te krijgen. Dit kan niet samen gaan met een ongezonde manier van eten. Dit gaat allemaal in harmonie met elkaar. Als je gezond eet, goed je rust neemt en alle andere ‘voorwaarden’ van Ayruveda volgt, heeft het zin om Ayurvedische cosmetica te gebruiken. Op die manier wordt het maximale resultaat bereikt. Het gebruiken van Ayurvedische cosmetica terwijl je elke avond een zak patat naar binnen werkt, heeft echt geen zin.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER