Waarom Ayurvedische oliën jouw nieuwe beste vrienden zijn

Waarom Ayurvedische oliën jouw nieuwe beste vrienden zijn

DELEN
 

Ayurveda omarmt de natuurlijke schoonheid als geen enkele andere geneeskunde dat doet. Ayurveda beschrijft dat onze huid vettig en gezond moet blijven en verzorgt deze met planten extracten en essentiële oliën. Er worden geen chemische substanties gebruikt in de Ayurveda.

Hier zijn drie redenen om Ayurvedische oliën te gebruiken bij huidverzorging:

1. Gezonde vibraties
Volgens de Ayurvedische wijsheid heeft je huid natuurlijke oliën nodig om verschillende redenen. Een van die redenen is de hoge vibrerende frequenties die deze ingrediënten bevatten. Ayurveda leert ons dat ons lichaam in essentie elektrisch is en dat het natuurlijke vetten en oliën nodig heeft om op haar normale vibratie niveaus te functioneren. Alles in de wereld vibreert op een specifieke meetbare frequentie en essentiele oliën vibreren op een hele hoge frequentie. Zo bevat therapeutische rozen oliën op 320 MHz en lavendel op 118 MHz. In vergelijking produceren verse producten een frequentie van 15 MHz en verse kruiden tussen de 20 en 27 MHz. Als levende wezens bezitten we ook elektromagnetische frequenties. De frequentie van een gezond persoon ligt tussen de 62 en 78 MHz. Met de oliën kunnen we de frequentie van ons lichaam verhogen.

In contrast leert de Ayurveda ons dat tamasic voedsel (zoals voedsel in blik), hebben geen meetbare frequentie. Dit betekent dat ze ons lichaam niks te bieden hebben. Weten hoe de frequentie ons leven en lichaam beïnvloed is belangrijk om aandoeningen te voorkomen en behandelen. Gebruik plantenextracten met hoge vibratie frequenties om je huid zo goed mogelijk te verzorgen en gezond te houden.

2. Perfecte huid superfoods
Wanneer we chemische en synthetische additieven consumeren dan filtert onze spijsvertering de meeste van deze giftige stoffen voordat ze in ons bloed terecht komen. Maar wanneer we chemische stoffen op onze huid gebruiken dan is er bijna geen filter mogelijk en worden ze dus opgenomen in ons bloed, organen, weefsel en cellen. Het overtollige afval kan in de lever gaan zitten wat op den duur voor problemen kan zorgen. Als we huidverzorging gaan zien als huid-voedsel als een manier om onze huid te voeden met essentiele vetten dan zijn de chemische middelen echt niet nodig. Gebruik in plaats daarvan plantaardige oliën met antioxidanten, Omega-3 vetten, vitamines, mineralen en levende enzymen.

3. Je weerstand krijgt een boost
Essentiele oliën hebben anti-virale, antibacteriele en anti-schimmel eigenschappen. Zij beschermen je huid tegen indringende organismen. Door je huid in te oliën speelt dat ook een belangrijke rol bij het reinigen van je lichaam. Olie helpt namelijk bij de extractie van gif uit het lichaam. Verder zorgt de geur en de warmte voor ontspanning en kun je beter tegen stress. Wanneer je zenuwstelsel rust kunnen je cellen beter herstellen. Huidcellen worden om de 40 dagen vernieuwd waardoor herstellen en genezen goed mogelijk is.

Verwen en verzorg jezelf dagelijks met Ayurvedische oliën om je huid, maar ook je lichaam en geest te voorzien van gezondheid. Planten zitten boordevol leven en bezitten alles wat je huid nodig heeft om te stralen van gezondheid! Gebruik ze dus!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER