Dr. Frank Dieet

Dr. Frank Dieet

DELEN
 

Het Dr. Frank Dieet is gebaseerd op het hoog-eiwit en laag-koolhydraat programma. De hoofdmaaltijd is hierbij het belangrijkste; deze moet zo min mogelijk koolhydraten bevatten. De principe achter het Dr. Frank Dieet is dat koolhydraten vaak de boosdoener zijn van overgewicht. Eiwitrijke producten zijn echter goed, omdat dit het hongergevoel stilt. Wanneer men geen hongergevoel heeft, zal men ook minder snel gaan eten.

Een andere naam voor het Dr. Frank Dieet is het één-kilo-per-week-dieet. Het moet met dit dieet dus mogelijk zijn om één kilo per week te verliezen. Hierbij spelen de eiwitten een grote rol. Dit dieet is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Maar liefst zes jaar wetenschappelijk onderzoek heeft aan de basis gelegen van dit bijzondere dieet.

Doordat eiwitten een verzadigd gevoel geeft, gaat men minder snel eten. Door minder koolhydraten te eten, zal men vet gaan verliezen. Dit komt omdat het lichaam geen koolhydraten meer heeft om te verbranden. Als antwoord hierop gaat het lichaam gewoon het overtollige lichaamsvet verbranden. Veel eiwitten en weinig koolhydraten; dat is de gedachtegang van het Dr. Frank Dieet.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER