Fit for Live Dieet

Fit for Live Dieet

DELEN
 

Het Fit for Live Dieet draait erom dat het heel erg belangrijk is wanneer men een maaltijd nuttigt. Bij dit dieet draait het dus niet om het tellen van calorieën. Nee, het draait om het bijhouden van de tijdstippen waarop een maaltijd wordt genuttigd.

Het Fit for Live Dieet heeft als uitgangspunt dat een dieet gaat op de natuurlijke methode. Door op een natuurlijke methode te leven, zal het overtollige vet definitief weg zijn. Bij een crashdieet is de kans groot dat het gewicht weer terug komt.

Een ander uitgangspunt van het Fit for Live Dieet is dat het lichaam zelfreinigend is. Doordat het lichaam zelfreinigend is, stoot het zelf bacteriën en andere afvalstoffen af. Dit proces kan echter gestimuleerd worden door een bepaald voedingspatroon. Daarvoor heeft het Fit for Live Dieet enkele stelregels:

  • Het voedingspatroon moet bestaan uit voedingen waarin een hoog vochtgehalte zit. Het is voor het lichaam gigantisch belangrijk dat er voldoende vocht aanwezig is.
  • Het voedingspatroon moet een juiste combinatie van voedingsmiddelen omvatten. De juiste combinatie is bijvoorbeeld groenten met vlees. Dat is namelijk waterig en geconcentreerd. Een combinatie van aardappelen en groente mag niet. Dat is beide geconcentreerd.
  • Fruit dient op de juiste tijdstippen gegeten te worden; voor 12 uur.
  • Het is belangrijk om verse producten te eten. Hierbij mag er geen azijn, knoflook en uien bij zitten. Ook conserveringsmiddelen zijn niet goed voor het reinigend vermogen van het lichaam.
  • Het is acceptabel om onbeperkt thee, koffie en water te drinken.
DELEN
Vorig artikelEet gewoon
Volgend artikelFlavor Point Dieet

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER