Nononsense Dieet

Nononsense Dieet

DELEN
 

Mensen die last van overgewicht hebben, hebben vaak ook last van een hele trage stofwisseling. Hierdoor wordt het gevoel van honger eerder opgewekt en dat is heel slecht voor het lichaam.

Honger is zeer slecht voor het lichaam. Wanneer iemand honger heeft en men gaat eten, denkt het lichaam: ‘he, dat eten moet ik snel binnen krijgen. Het zal hierna wel weer heel lang duren voordat ik iets binnenkrijg.’ Hierdoor gaat het verbrandingsproces op een hele andere manier dan wanneer mensen op regelmatige tijdstippen de juiste voeding nuttigt.

De stofwisseling in een lichaam moet op een hoog niveau liggen. Het Nononsense Dieet is voornamelijk gericht op de stofwisseling. Door dit dieet kan de stofwisseling met 30% opgevoerd worden. Het idee achter dit dieet is dat men de hele dag door moet eten. Eigenlijk moet men om de 2uur wat eten. Hierdoor heeft het lichaam nooit honger en kan het lichaam een hoop verbranden.

Een crashdieet werkt vaak op de korte termijn. Wanneer het lichaam er gewend aan is geraakt om maar 1000 calorieën op een dag binnen te krijgen, zal het effect van een dergelijk dieet afnemen. Bij het Nononsense dieet is het effect juist op de lange termijn zichtbaar. Het Nononsense dieet past de stofwisseling op een langzame doch effectieve manier aan. Daardoor zal de stofwisseling voor een hele lange periode op het juiste niveau blijven.

Volgens het Nononsense dieet moeten de maaltijden vetarm en suikervrij zijn. Op die manier kan het optimale resultaat bereikt worden. Men moet de hele dag door eten, behalve voordat men gaat slapen. Dan moet men 2u lang niks meer hebben gegeten. De stofwisseling heeft namelijk ook z’n rust nodig.

DELEN
Vorig artikelNo Diet Dieet
Volgend artikelNovo Programma

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER