Proday

Proday

DELEN

Proday is een van de meest vooruitstrevende spelers binnen de markt van proteïnerijke dieetproducten. De producten van Proday zijn perfect te gebruik binnen een eiwitrijk dieet.

De Unique Selling Points van Proday zijn dat Proday een heel gevarieerd aanbod heeft. Proday biedt meer dan 200 verschillende producten aan binnen hun assortiment. Er zijn maar weinig vergelijkbare bedrijven die ook van een dergelijke grootte zijn.

Proday heeft ook nog een eigen afslankprogramma. Dit programma is op te delen in vier fasen. In fase 1 is het de bedoeling dat men al 50% van het overgewicht verliest. In fase 2 gaat hier nog een 30% vanaf en in fase 3 wordt het ‘gewone’ voedingspatroon weer aangenomen. Fase 4 bestaat uit alleen nog maar het gewone voedingspatroon. Bij het gewone voedingspatroon gaat u dus weer normaal voedsel nuttigen, in plaats van de producten van Proday.

Bent u geïnteresseerd in een eiwitrijkdieet waarbij u verzekerd bent van het kwijtraken van enkele kilo’s? Kies dan voor het eiwitdieet van Proday. De producten van Proday zijn allemaal van hoge kwaliteit en er is zeer veel keus uit allerlei verschillende producten.

DELEN
Vorig artikelHippro Dieet
Volgend artikelProdimed proteïnedieet

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER