Total Wellbeing Dieet

Total Wellbeing Dieet

DELEN
 

Afvallen draait vaak niet alleen om het kwijtraken van het overgewicht. Door overgewicht kunnen mens ook erg ongelukkig en onzeker worden. Met het Total Wellbeing Dieet wordt ook dit aspect aangepakt.

Het Total Wellbeing Dieet is in Australië ontwikkeld omdat de Australische Overheid schrok van het aantal mensen dat overgewicht heeft. Het Total Wellbeing Dieet is een dieet waarbij men zich richt op maaltijden met een hoog eiwitgehalte en een laag koolhydraat- en vetgehalte.

Doordat het lichaam zeer veel eiwitten binnen krijgt, zal er een verzadigd gevoel optreden. Het voordeel van een verzadigd gevoel is dat het hongergevoel niet aanwezig zal zijn. Doordat het lichaam geen hongergevoel heeft, zal men ook minder gaan eten.

Doordat het lichaam het eigen overtollige vet gaat verbranden, zal men de overtollige kilo’s kwijt raken. Dit is echter niet het enige doel van het Total Wellbeing Dieet. Dit dieet is er namelijk ook op gericht om mensen gelukkiger te maken. Het voltooien van een dieet kan een ongelooflijk geluksmoment zijn. Daar richt het Total Wellbeing Dieet zich ook op. Afvallen draait daarom ook vaak om de combinatie van het lichamelijke vlak en het psychische vlak.

DELEN
Vorig artikelSlimDiet
Volgend artikelVitaminecompleet-Dieet

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER